SOFTLINE A/S
JOB   EN  US  DE  FR  DK   LOG-IN  
                 
 
 
 
 

OPLEV DEN NYE SOFTLINE 2020 KOLLEKTION

Man kan altid genkende et møbel fra SOFTLINE på det innovative design, de gode materialer og godt håndværk i høj kvalitet. Det er møbler, der er dybt forankret i brandets designtradition, der går tilbage til 1979, men som stadig taler fremtidens sprog. De otte nye designs, som vi lancerer i år, er ingen undtagelse. Hver af dem er inspireret af de globale designtrends, som fortolkes og formgives i tæt samarbejde mellem SOFTLINE og førende internationale designere.

Hos SOFTLINE arbejder vi på at skabe unikke møbler, der matcher den tid, vi lever i. Designmøbler der tilføjer noget ekstra til et hjem eller det offentlige rum ved at være både funktionelle, æstetiske, elegante og overraskende.

Vi håber, at du vil blive inspireret af vores seneste nye og innovative designmøbler i nye bæredygtige stoffer, materialer og spændende farver – skabt til at berige din dag.


wood
baixa
clay
picolo
cape
stok
evy
nola
cut
nuuk
orlando wood
clay
 

MESSER:IMM
KØLN, TYSKLAND
17. - 23. januar 2022


MAISON & OBJET
PARIS, FRANKRIG
21. - 25. januar 2022


SALONE DEL MOBILE
MILANO, ITALIEN
5. - 10. april 2022


ORGATEC
KØLN, TYSKLAND
25. - 29. oktober 2022
 
  SOFTLINE A/S
KIDNAKKEN 7
DK-4930 MARIBO
DENMARK
T: +45 5416 0680

KONTAKT
SPIRIT Collection
> SPIRIT
LIVING Collection
> LIVING
NORDIC Collection
> NORDIC
ACTIVE Collection
> ACTIVE
OUTDOOR Collection
> OUTDOOR
ACCESSORIES
> ACCESSORIES
 Dette websted anvender cookies. Hvis du forts�tter med at bruge webstedet, accepterer du, at vi anvender cookies. Du kan f� flere oplysninger ved at klikke her.