SOFTLINE A/S
JOB   EN  US  DE  FR  DK   LOG-IN  
                 
 
 
 
 
Download pdf:
NORDIC SALES MANAGER
Download pdf:
INDKØBER
Download pdf:
SALES MANAGER UK
Download pdf:
SALGSSUPPORTER FRANSK TALENDE
Download pdf:
SALGSSUPPORTER TYSK TALENDE
Download pdf:
TEKNIKER TIL PRODUKTUDVIKLING

JOB

OM SOFTLINE A/S
Passionen for design og livsglæde har været SOFTLINE’s vigtigste inspiration, siden vi begyndte at producere designermøbler i 1979, og vores produkter afspejler disse værdier.

Baseret på unikt design og teknisk innovation udvikler SOFTLINE stilfulde og multifunktionelle møbler til både moderne hjem og offentlige rum. Vi arbejder tæt sammen med førende internationale designere, og vores nye koncepter understreger SOFTLINE’s evne til hurtigt at reagere og agere i henhold til de foranderlige behov, der konstant opstår ud af nutidens livsstil.

SOFTLINE vil være førende indenfor innovative og funktionelle designermøbler, der er skandinavisk inspireret og af høj kvalitet. Nye konstruktioner og materialer samt et tæt samarbejde med internationalt anerkendte designere skal sikre, at SOFTLINE er forbrugernes foretrukne valg, når drømmen er funktionelle designmøbler.


 
  SOFTLINE A/S
KIDNAKKEN 7
DK-4930 MARIBO
DENMARK
T: +45 5416 0680

KONTAKT
SPIRIT Collection
> SPIRIT
LIVING Collection
> LIVING
NORDIC Collection
> NORDIC
ACTIVE Collection
> ACTIVE
OUTDOOR Collection
> OUTDOOR
ACCESSORIES
> ACCESSORIES
 Dette websted anvender cookies. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet, accepterer du, at vi anvender cookies. Du kan få flere oplysninger ved at klikke her.