SOFTLINE A/S
JOB   EN  US  DE  FR  DK   LOG-IN  
                 
 
 
 
 

PERSONDATAPOLITIK

SOFTLINE A/S anvender kun persondata, når disse er nødvendige for levering af forsendelse til private personer. Ved godkendelse af disse forretningsbetingelser gives derfor implicit samtykke til, at SOFTLINE A/S indsamler, behandler og opbevarer modtagers navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. SOFTLINE A/S benytter desuden en række tredjeparter til forsendelser, og disse behandler udelukkende persondata på vegne af SOFTLINE A/S.

SOFTLINE A/S har etableret organisatoriske og tekniske foranstaltninger, som sikrer at persondata ikke bliver offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

SOFTLINE A/S opbevarer persondata i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, hvorefter de slettes. Perioden afhænger af persondatas karakter og baggrund for opbevaring. Persondataloven giver ret til indsigt af egne data, som opbevares hos SOFTLINE A/S. Retten til indsigt indebærer, at pågældende person får oplyst, om SOFTLINE A/S opbevarer oplysninger om vedkommende, hvilke oplysninger der opbevares samt formålet med behandlingen. Såfremt personer ønsker at gøre brug af denne indsigt, skal der rettes henvendelse til den virksomhed, hvor varen oprindelig er købt.


 
  SOFTLINE A/S
KIDNAKKEN 7
DK-4930 MARIBO
DENMARK
T: +45 5416 0680

KONTAKT
SPIRIT Collection
> SPIRIT
LIVING Collection
> LIVING
NORDIC Collection
> NORDIC
ACTIVE Collection
> ACTIVE
OUTDOOR Collection
> OUTDOOR
ACCESSORIES
> ACCESSORIES
 



Dette websted anvender cookies. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet, accepterer du, at vi anvender cookies. Du kan få flere oplysninger ved at klikke her.