SOFTLINE A/S
JOB   EN  US  DE  FR  DK   LOG-IN  
                 
 
 
 
 
profile.jpg  

VISION

SOFTLINE skal være den førende leverandør af innovative, funktionelle møbler i topkvalitet til private hjem og det offentlige rum overalt i verden.

MISSION

Ved hjælp af nye konstruktioner, nye og miljøvenlige materialer og et tæt samarbejde med internationalt anerkendte designere, skaber SOFTLINE en følelse af værdi og kvalitet og bliver det oplagte valg, når private hjem og det offentlige rum skal indrettes med funktionelle designmøbler.

OM SOFTLINE

VELKOMMEN TIL SOFTLINES VERDEN
SOFTLINE har udviklet sig meget, siden vi i 1979 begyndte at producere møbler. Ved at skabe innovative og ikoniske møbler af den bedste kvalitet er vi blevet et globalt brand, og vores moderne, farverige design bliver i dag solgt på verdensplan. Det eneste der er uforandret ved SOFTLINE er, at vores moderne, polstrede møbler stadig produceres i Danmark på vores egen fabrik.

Her på vores website er vi stolte af at kunne præsentere den næste generation af moderne SOFTLINE møbler samt vores nye designkoncepter og farver, der er udviklet for at tilgodese den konstante udvikling inden for indretning, der sker på verdensplan. Det er et krav til nutidens bolig, at møbler skal kunne kombineres på flere måder og opfylde flere forskellige behov – et krav mange af vores møbler lever op til med unikke integrerede funktioner, der gør det muligt at bruge samme møbel til f.eks. både siddemøbel, lounge og soveplads.

Vi arbejder tæt sammen med førende internationale designere, der alle deler den passion for kreativitet og stil, der kendetegner SOFTLINE. De giver os deres unikke fortolkning af de aktuelle trends og den globale livsstil, som resulterer i en kollektion, der resonerer med et internationalt publikum og imødekommer det moderne liv i alle aspekter.

Gå på opdagelse i den nye kollektion, og oplev den enestående kvalitet, de nye og miljøvenlige materialer i inspirerende farver og den innovative stil. Moderen designmøbler der er helt perfekte, når private hjem og offentlige rum over hele verden skal indrettes.
 
  SOFTLINE A/S
KIDNAKKEN 7
DK-4930 MARIBO
DENMARK
T: +45 5416 0680

KONTAKT
SPIRIT Collection
> SPIRIT
LIVING Collection
> LIVING
NORDIC Collection
> NORDIC
ACTIVE Collection
> ACTIVE
OUTDOOR Collection
> OUTDOOR
ACCESSORIES
> ACCESSORIES
 Dette websted anvender cookies. Hvis du forts�tter med at bruge webstedet, accepterer du, at vi anvender cookies. Du kan f� flere oplysninger ved at klikke her.